Na téma Orlické hory se rozběhla zajímavá diskuse na stránkách SK Jíra...
 
 Aja 22-10-2002 10:44  
vyjizdka byla supeeer, omlouvam se, ze jsem se za vama trochu loudala.....predstaveni jsem stihla tak tak, Pepik uz na me cekal v aute pred barakem, tak jsem se jen prevlikla a jela hrat....na jevisti jsem byla uplne kozena, ale musela jsem hrat a usmivat se!!!
 Aja 22-10-2002 10:48  
....kdyz jsem se v satne licila, tak jsem mela jeste ve voku blatooooo!
Daw 22-10-2002 18:21  
..Ja bych ty orlicky zas tak nechvalil.Mezi nama byla to hruza. V tymu vladl naprosty chaos. Hned v Letohradu na namesti , po prvnim padu jedne nejmenovane jezdkyne (M.) me napadlo ze tato zdanlive nevinna vyjizdka se stane bojem o hol0 zivoty. Bohuzel , doslo na moje slova. Ukazala se nejen fyzicka indispozice celeho tymu, ale i technicka nekoordinace, absence navigacniho mysleni, kulturni a historicka neznalost navstivene olasti a hlavne neochota a absolutni nezajem neznalosti doplnit. Rovnez velmi caste kolize a skorokolize dokazovali celkovou neschopnost. Pohled na nase zdecimovane druzstvo v chate na Serlichu byl vskutku odstrasujici. Snad jen diky me duchapritomnosti a schopnosti resit krizove situace nedoslo k tragedii.
 sigr 23-10-2002 10:38  
V otazce tykajici se Vyletu na orlicke, ve zuzene podstate souhlasim s panem dawem, az na to ze tym byl skvelej,krome jedne vyjimky ktera vsechno demoralizovala, nejdriv se vykoupala v kaluzi plnejch kravincu, a po te zacla s temi svymi dafofskymi kydy, nekteri jedinci to nevydrzeli a zaradily se radsi na konec peletonu, kde se vedla debata na urovni. A jak to bylo na serlichu, hospodskej byl nastvanej, ale nedivte se , kdyz tam pride clovek kterej se koupe v kravincich a smrdi ja fekalni vuz, o vzhledu dotycnyho radsi pomlcim.To je asi vse . JInak to bylo zupa
 Peca 23-10-2002 15:17  
Rad bych se pripojil k probyhajici diskuzi na tema orlicke hory a vsudy pritomny zapach kravincu. Tohoto jevu jsem si vsiml, uz pri prijezdu do Letohradu. Neni zde snad spojitost s prijezdem jednoho ze dvou socialu (promin Hanysku) nemajicich na ranni vlak? Nekoupal se dotycny uz pri jizde do Letohradu? Hldejme spolu pravdu!!
marketa 23-10-2002 15:24  
jen kratce k nedelni vyjizdce ve snehu. k tragedii by doslo, kdyby se dalo na reci mokryho a smradlavyho ucastnika, kterej se furt vytahoval...jeste by spadnul do bungru. ale aspon by byl klid. a na serlichu by meli cisty zidle. ale gabi, bylo to moc hezky!
marketa 23-10-2002 15:25  
on se nekdy koupe?
Daw 23-10-2002 23:17  
Pravda, priznavam nepatrne smoceni v kaluzi. Kolegove vsak tento neparny muj ulet zcela ucelne glorifikovali aby, zakryli globalni stranku veci. A o tom je muj predesli prispevek.
Nenechme se pratele od nejakych sigru, pecu a marketek ovlivnit nactiutrhacnymi poznamkami.
 Socka Hanýsek 29-10-2002 15:15  
Tak to Dawe prasklo. Co se dá dělat. Já ti říkal, že hákovat za ukapávajícím fekálem není dobrej nápad. Kdyby's nebyl línej na pumpě v Žamberku projet za mnou mycí linkou, nemusel jsi to dohánět v tý kalný kaluži.