PÁ  22. října  2004


Náchod - Dobrošov - Malinový Vrch - Česká Čermná - Borová - Vrchmezí - Šerlich - Orlické Záhoří - lesní asfaltkou za Czarnym Bagnem - Duszniki Zd. - Kudowa - Malá Čermná - Žďárky - Vys. Srbská - Bezděkov - Police

Hanes, Daw

Byl pátek a já byl zrovna doma. Tak jsem vytáhl Dawa od rozdělaný práce a udělali jsme si vejlet...

Měl jsem zrovna cestu do Náchoda, tak jsme se sešli na náměstí, vyšlápli kolem nemocnice na Vyhlídko a Dobrošov, kolem Malinovýho vrchu dojeli na Čermnou, po silnici na Borovou, Dlouhým dolů a po lesní cestě na Lužany. Po asfaltce na Polom, tam jsme se neznámo kudy probojovali na modrou t.z., po níž jsme dostoupali na žlutou a kolem Lovecký chaty to vydrásali na Polomskej kopec. Dál kalsicky červenou hřebenovkou přes Bukačku na Šerlich. Musíme vyzkoušet novej povrch na silnici do Záhoří, frčí to skvěle... Na návsi v Záhoří si dáváme oběd.
Je čtvrt na pět... Po novým mostě přejíždíme na polskou stranu a začínáme se vracet. Na konci Lasówky bereme pravou do lesa na asfaltečku, po níž si to frčíme mezi prameny Orlice za Czarnym Bagnem na modrou značku. Do Duszniků sjíždíme po silnici. Je po pátý, a stoupat na Karlów se už taky moc nechce, tak to berem po hlavní (fuj) přes Kladský sedlo do Kudowy a přes Malou Čermnou na Žďárky, Vysokou Srbskou dolů, za drůbežárnou k Bezděkovu. Doma jsme ve čtvrt na sedm.

 

 

hanes